Blue Flower

Agenda Mercury Club Nederland 2015 / 2016 (gedeeltelijk)

 

De Mercury Club Nederland organiseert de volgende meetings, cruises en evenementen:

 

Augustus 2015

 

Zaterdag 29 augustus

 

Back Home Cruise 2015

 

Sorry Members Only !!!

Cruise van Wijchen naar Asten.

 

Deze cruise gaat van start in Wijchen, via een route door Gelderland en Limburg zal er een tussenstop gepland worden aan de grens met Duitsland.

 

Na deze tussenstop zal er verder gecruised worden door de provincie Limburg, om vervolgens als tweede tussenstop een bezoek te gaan brengen aan de Hertog Jan Brouwerij in Arcen.

 

 

Na het bezoek aan de Hertog Jan Brouwerij vervolgen we onze cruise door de provincies Limburg en Noord Brabant om de dag met elkaar af te sluiten onder het genot van een etentje in Asten.

 

September 2015

 

Zondag 13 september

 

4th Big US FoMoCo Meeting

 

Open for All US FoMoCo

 

Inclusief verkiezing:

 

 “Mooiste US FoMoCo van Nederland 2015”

 

Onze jaarlijkse meeting voor alle liefhebbers en bezitters van US FoMoCo ook voor deze editie mogen we weer gebruik maken van de gastvrijheid van Chauffeurscafé Treurenburg in ’s-Hertogenbosch.

 

We verzoeken een ieder zich van te voren even aan te melden, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Zondag 20 september

 

4th All US FoMoCo go Cruizin’

 

Open for All US FoMoCo !!!

 

Cruise van Amstedam Noord naar Wognum (All American Sunday)

 

Dit betreft een open cruise welke open staat voor alle US FoMoCo bezitters, ongeacht of men lid is van de Mercury Club Nederland.

 

Deze cruise gaat van start in Amsterdam Noord en zal via een tussenstop aan het Markermeer bij Edam eindigen in Wognum waar we een bezoek zullen gaan brengen aan All American Sunday.

 

Voor deze cruise geldt voorinschrijving Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Let op !!! voor deze cruise is er een maximum aantal deelnemers vastgesteld.

 

 

Oktober 2015

 

Zaterdag 17 oktober

 

Autumn Cruise 2015

 

“a Tribute to Classic Cars and the King of Rock”

 

Sorry Members Only !!!

 

Cruizin’ from Brummen to Voorthuizen.

 

 

Een cruise door de provincie Gelderland, met onderweg tweemaal een tussenstop en als afsluiter een afsluitend etentje.

 

 

November 2015

 

Zaterdag 28 november

 

Seizoensafsluiting 2015

 

Sorry Members Only !!!

 

Meer informatie volgt.

 

Januari 2016

 

Zaterdag 9 januari  

 

Nieuwjaarsborrel 2016

 

Sorry Members Only !!!

 

De traditionele Nieuwjaarsborrel.

Meer informatie volgt.

 

Maart 2016

 

Zaterdag 5 maart

 

Winter Cruise 2016

 

Sorry Members Only !!!

 

Meer informatie volgt.

 

Zaterdag 26 maart

 

Spring Cruise 2016

 

Sorry Members Only !!!

 

De traditionele seizoensopeningscruise, zal in 2016 georganiseerd worden in het paasweekend, waarbij het ook mogelijk is dat we deze cruise op eerste of de tweede paasdag gaan organiseren.

 

Meer informatie volgt.

 

April 2016

 

Zaterdag 30 april

 

Cruise to the SPN

 

Sorry Members Only !!!

 

Een cruise naar de eerste Summer Power Nights van 2016

Meer informatie volgt.

 

Voor alle meetings, cruises en evenementen geldt onder voorbehoud, hou onze agenda in de gaten voor eventuele wijzigingen.

 

 

Ook deelnemen aan alle meetings, cruises en evenementen welke onze club organiseert wordt dan lid van onze club, neem hiervoor contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

De Mercury Club Nederland bestaat uit de volgende leden: (stand per 14 augustus 2015)

Jeroen Dijkman

Amersfoort

 

 

Elisah Dijkman

Amersfoort

 

 

Branko Teuwen

Amstelveen

 

 

Arie de Groot

Wieringerwerf

 

 

Edwin Blom

Schaik

 

 

Jur de Jong

’s-Hertogenbosch

 

 

Theo Verstappen

Gouda

 

 

Eric van Willigen

Veenendaal

 

 

Martin Bedorf

Wognum

 

 

Dinant van der Veen

Zwijndrecht

 

 

Jan Bloemsma

Achlum

 

 

Coen Lavina

Wijchen

 

 

Frank Simon

Arnhem

 

 

René van Houttem

Vaals

 

 

John van Duren

Oss

 

 

Margaret Roeffen

Bergeijk

 

 

Pieter-Otto Stoelinga

Emmeloord

 

 

Gerrie Stoelinga

Emmeloord

 

 

Rik Sanstra

Rotterdam

 

 

Richard van den Berg

Essen (België)

 

 

Marrianne Oosterom

Roosendaal

 

 

Thijs Schouten

Den Helder

 

 

Chris de Ridder

Hoogland

 

 

Henk van der Walle

Capelle aan den IJssel

 

 

Dirk Bekker

Rotterdam

 

 

Dennis Dekker

Almere

 

 

Sander van der Stelt

Hilversum

 

 

Max Timmerman

Hoeven

 

 

Bas van Doorn

Amersfoort

 

 

Koen van Ooteghem

Zegge

 

 

                Daarnaast kent de club twee leden van verdienste met een speciale status:

               

 

Joop van Nistelrooij

’s-Hertogenbosch

 

 

Erna Smits

‘s-Hertogenbosch

 

 

Ook kent onze club de mogelijkheid om voor jongeren onder de 18 jaar om lid te worden van onze club, mits er een volwassen familielid lid is van onze club, op dit moment telt onze club 1 jeugdlid.

           

 

Giovanni van der Zeep

Amersfoort

 

Jouw naam ook hier, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wordt lid van onze club.

 

 

Op de website van de Mercury Club Nederland, de club voor alle liefhebbers en/of bezitters van alle US FoMoCo (Ford Motor Company) ongeacht het type en/of bouwjaar, als club richten wij ons onder andere op de volgende merken:

 

  • Continental

  • Edsel

  • Ford USA

  • Lincoln

  • Mercury

  • Merkur

  • Meteor

  • Monarch

 

Op dit moment zijn wij druk bezig om een nieuwe website te bouwen, onze excuses voor het ongemak voor meer informatie over onze club verwijzen wij graag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar ons forum www.fordmercury.nl/forum (tevens under construction)

 

De Mercury Club Nederland is een club welke in 2007 opgericht is door enkele Mercury bezitters, de club richtte zich in eerste instantie alleen op de bezitters van auto’s van het merk Mercury, waarbij het model en/of bouwjaar van ondergeschikt belang was alle Mercury’s waren welkom binnen de club.

 

Vanaf 2009 ging de club zich naast het merk Mercury zich ook richten op het merk Edsel, en vanaf 2010 richt de club zich op alle US FoMoCo (Ford Motor Company) merken, waarbij nog steeds geldt dat het niet uitmaakt wat voor een auto men heeft of van welk bouwjaar de auto is, binnen de club vinden we alle modellen van de Ford Motor Company welke gebouwd zijn voor de Noord Amerikaanse markt bijzonder, en naast bezitters van de US FoMoCo’s zijn liefhebbers binnen onze club ook van harte welkom.

 

De Mercury Club Nederland is een kleine en gezellige club, waarbij de leden geen nummer zijn, deze kleinschaligheid koesteren wij dan ook, alle leden kennen elkaar nog gewoon bij de voornaam, om deze kleinschaligheid te garanderen is er dan ook besloten dat we niet groter zullen groeien dan 75 full members (leden in bezit van een US FoMoCo) indien ons ledenaantal de 75 te boven gaat zullen we gaan werken met een wachtlijst.

 

De club organiseert door het jaar heen diverse meetings, cruises en evenementen waarvan de meeste exclusief georganiseerd worden voor de leden van de Mercury Club Nederland, de leden staat het altijd vrij om hun gezinnen te laten deelnemen aan de evenementen welke de club organiseert.

 

Naast deze Member Only evenementen probeert de Mercury Club Nederland jaarlijks twee of drie open meetings en cruises te organiseren welke open staan voor alle US FoMoCo bezitters ongeacht of men lid is van de Mercury Club Nederland, aan deze meetings en cruises kan echter wel een maximum gesteld worden wat betreft het aantal deelnemers, waarbij geldt dat de leden van de Mercury Club Nederland ten allertijden kunnen deelnemen en voor de niet leden geldt dan de regel wie het eerst komt het eerst maalt.

 

Via deze website willen we een kijkje geven over onze club, en wellicht is onze club ook wat voor jou, neem voor meer informatie of het aanmelden als lid contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.