Blue Flower

De Mercury Club Nederland is een club welke in 2007 opgericht is door enkele Mercury bezitters, de club richtte zich in eerste instantie alleen op de bezitters van auto’s van het merk Mercury, waarbij het model en/of bouwjaar van ondergeschikt belang was alle Mercury’s waren welkom binnen de club.

 

Vanaf 2009 ging de club zich naast het merk Mercury zich ook richten op het merk Edsel, en vanaf 2010 richt de club zich op alle US FoMoCo (Ford Motor Company) merken, waarbij nog steeds geldt dat het niet uitmaakt wat voor een auto men heeft of van welk bouwjaar de auto is, binnen de club vinden we alle modellen van de Ford Motor Company welke gebouwd zijn voor de Noord Amerikaanse markt bijzonder, en naast bezitters van de US FoMoCo’s zijn liefhebbers binnen onze club ook van harte welkom.

 

De Mercury Club Nederland is een kleine en gezellige club, waarbij de leden geen nummer zijn, deze kleinschaligheid koesteren wij dan ook, alle leden kennen elkaar nog gewoon bij de voornaam, om deze kleinschaligheid te garanderen is er dan ook besloten dat we niet groter zullen groeien dan 75 full members (leden in bezit van een US FoMoCo) indien ons ledenaantal de 75 te boven gaat zullen we gaan werken met een wachtlijst.

 

De club organiseert door het jaar heen diverse meetings, cruises en evenementen waarvan de meeste exclusief georganiseerd worden voor de leden van de Mercury Club Nederland, de leden staat het altijd vrij om hun gezinnen te laten deelnemen aan de evenementen welke de club organiseert.

 

Naast deze Member Only evenementen probeert de Mercury Club Nederland jaarlijks twee of drie open meetings en cruises te organiseren welke open staan voor alle US FoMoCo bezitters ongeacht of men lid is van de Mercury Club Nederland, aan deze meetings en cruises kan echter wel een maximum gesteld worden wat betreft het aantal deelnemers, waarbij geldt dat de leden van de Mercury Club Nederland ten allertijden kunnen deelnemen en voor de niet leden geldt dan de regel wie het eerst komt het eerst maalt.

 

Via deze website willen we een kijkje geven over onze club, en wellicht is onze club ook wat voor jou, neem voor meer informatie of het aanmelden als lid contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.